Garmin Oregon 600t: TÄHÄN LAITTEESEEN MAASTOKARTTA (MTK_SUOMI) VALMIIKSI ASENNETTUNA KAUPAN
Kivenalla.fi verkkokauppa

Tuotteet

Geokätköily

Garmin GPS

Taskulamput

Advanced Elements -kajakit

Metallinpaljastimet

Rite in the Rain

Paristot ja lataus

Lahjakortit

Tarjoustuotteet

Uudet tuotteet


Tuotehaku

 


Geocaching Distributor

Garmin Oregon 600t

Garmin Oregon 600t


Hinta: 419.00 € (sis. alv)
TÄHÄN LAITTEESEEN MAASTOKARTTA (MTK_SUOMI) VALMIIKSI ASENNETTUNA KAUPAN PÄÄLLE.

Uusi kestävä ja vesitiivis GPS Oregon -sarja – enemmän ominaisuuksia, enemmän tehoa ja kaikkien aikojen kirkkain auringossa luettava kosketusnäyttö Garmin-laitteessa.

Olet valmis uudenlaiseen Garmin-navigointiin siitä hetkestä, kun pitelet 600t-laitetta kädessäsi ensimmäisen kerran. Erittäin herkän GPS- ja GLONASS-satelliittipaikannuksen (paikannus onnistuu entistä nopeammin haastavissakin olosuhteissa, kun satelliittien määrää lisätään), esiladatun, varjostetut korkeuserot sisältävän Euroopan virkistyskartan sekä entistä nopeamman suorittimen ansiosta voit käyttää karttoja intuitiivisesti pelkän katselun sijasta. Voit lähentää, panoroida ja kiertää karttoja usealla kosketuksella jopa useimmilla käsineillä. Heijastava näyttötekniikka parantaa kosketusnäytön kirkkautta niin merkittävästi, että kartat ja näytöt ovat luettavissa yhtä hyvin niin kirkkaassa auringonpaisteessa kuin varjossakin.

Kosketa ja lähde liikkeelle

Oregon 600t on tarkoitettu käytettäväksi ulkoilmassa. Siinä on kaikkien aikojen kirkkain auringossa luettava Garmin-laitteiden kosketusnäyttö, joka on vahvistettu iskuja vastaan, mutta joka tukee silti useita kosketuksia ja kaksisuuntaisuutta ja mahdollistaa käytön käsineillä. Kestävä navigaattori ei lannistu iskuista, pölystä, liasta, kosteudesta eikä vedestä.

Tutki maaperää

Oregon 600t -laitteessa on esiladattuna Euroopan virkistyskartta 100k ja maailman peruskartta, jossa korkeustiedot on varjostettu — kaikki, mitä harrastematkustajat tarvitsevat Euroopassa. Kartat sisältävät muun muassa tiet, metsät, maastonmuodot, korkeustiedot sekä runsaasti kohdepisteitä.

Ota oikea suunta

Oregon 600t -laitteessa on sisäinen kolmiakselinen sähköinen kompassi ja kallistuksen kompensointi kiihdytysmittarin avulla. Siten näet suuntasi, vaikka olisit paikallasi etkä pitelisi laitetta suorassa. Sen barometrinen korkeusmittari jäljittää ilmanpaineen muutokset ja osoittaa tarkan korkeuden. Sen avulla voit merkitä muistiin ilmanpaineen vaihtelut ja tarkkailla vaihtuvia sääolosuhteita. Erittäin herkän, WAAS/EGNOS- ja GLONASS-järjestelmiä tukevan GPS-vastaanottimensa ja HotFix®-satelliittiennusteen ansiosta Oregon 600t paikantaa sijaintisi entistä nopeammin ja tarkemmin ja säilyttää GPS-sijaintinsa myös metsän peitossa ja jyrkkärinteisessä laaksossa.

Kaksinkertaisesti virtaa

Uudessa Oregon 600t -laitteessa on erinomainen 16 tunnin akunkesto ja sen lisäksi ulkokäyttöön optimoitu kaksoisakkujärjestelmä. Voit käyttää sisäistä ladattavaa NiMH-akkua (ei mukana) tai perinteisiä AA-paristoja, jos latausmahdollisuutta ei ole — NiMH-akku latautuu automaattisesti, kun laite on liitettynä ulkoiseen virtalähteeseen.

Jaa tiedot langattomasti

Voit jakaa toimintotietoja, kuten reittipisteitä, reittejä ja jälkiä, läheistesi kanssa älypuhelimen kautta ja tarkistaa lähellä olinpaikkaasi sijaitsevat Garmin Adventures -seikkailut. Oregon 600t -laitteen avulla voit lisäksi jakaa reittipisteitä, jälkiä, reittejä ja geokätköjä jopa 50 kertaa aiempaa nopeammin muiden langattomien, yhteensopivien Garmin-laitteiden kanssa.

Lisäkartat

Oregoniin voi lisätä karttoja helposti. Lataa karttoja laajasta laadukkaiden Euroopan topografisten karttojen valikoimasta tai valitse Birdseye™ Select -rasterikartta (mittakaava 1:25 000) ja lähde matkaan. Voit liittää laitteeseen esiladatun BlueChart® g2-kortin ja viettää hienon päivän vesillä tai ladata laitteeseen City Navigator -karttoja, jotka sisältävät yksityiskohtaisia reititysohjeita mm. maanteille (katso yhteensopivat kartat karttavälilehdestä). Voit lisätä karttoihin satelliittikuviaa Birdseye™-satelliittikuvien avulla (edellyttää tilausta).

Lataa kaikki geokätköt

Enää sinun ei tarvitse valita, kun voit ladata ne kaikki. Oregon 600t -laitteeseen mahtuu rajaton määrä geokätköjä. Ei vain tuhat tai miljoona. Rajaton. Voit ladata kaikki kätköt osoitteesta OpenCaching.com. Voit ladata GSAK-geokätköjä. Voit myös käyttää mitä tahansa muuta ohjelmaa tai sivustoa, joka tukee GGZ-tiedostoja*. Voit käyttää kaikkia paperittoman geokätkennän ominaisuuksia kaikkien kätköjen yhteydessä. Voit lukea täydelliset kuvaukset, vihjeet ja lokit. Voit suodattaa kätköjä koon, maaston, vaikeuden ja tyypin mukaan. Voit yhdistää chirp-yhteensopiviin kätköihin. Voit tallentaa lokeja maastossa. Voit tehdä tämän kaiken. Oregon 600t -laitteessa ei ole rajoituksia.

Suunnittele seuraava matka

Nauti seikkailuista täysillä Garminin maksuttoman BaseCamp™-matkasuunnitteluohjelmiston avulla. BaseCamp on täydellinen ympäristö, jossa voit valmistautua matkaan helposti karttojen, reittipisteiden, jälkien ja reittien avulla etukäteen. Kun palaat kotiin, voit luoda sillä upeita Garmin Adventures -seikkailuja ja jakaa niitä läheistesi tai kanssaseikkailijoidesi kanssa. Ohjelmisto näyttää yhteensopivat topografiset karttatiedot, kuten korkeuskäyrät ja -profiilit, tietokoneessa 2D- tai 3D-muodossa.

TOIMINNOT

Näytön kirkkaus

Heijastava näyttötekniikka lisää kirkkautta ja parantaa luettavuutta yhdistämällä ulkoisen valon, kuten auringonvalon, ja laitteen oman LED-taustavalon. Lisäksi virtaa säästyy, kun taustavaloa ei tarvitse lisätä.

Langattomuuden tuki: Bluetooth® ja ANT

Nyt voit siirtää langattomasti suuria tiedostoja, kuten valokuvia, geokätköjä, seikkailuja, reittejä ja mukautettuja karttoja Oregon 600 -sarjan laitteiden välillä (tai Garmin Basecamp™ Mobilessa). Uuden tekniikan ansiosta reittien, reittipisteiden ja jälkien siirtonopeus on lisäksi jopa 50-kertainen aiempaan verrattuna. Oregon tukee myös langattomia ANT+-lisätarvikkeita sykkeen, poljinnopeuden sekä chirp™- ja tempe™-tunnistimien seuraamiseksi.

Kaksisuuntainen

Karttoja ja tietoja voi tarkastella pysty- tai vaakasuunnassa laitteen suunnan mukaan. Vaakanäkymä helpottaa kirjoittamista ja parantaa navigointikokemusta.

Pikavalinnat

Käynnistä sovelluksia, vaihda profiilia, käytä asetuksia ja aloita navigointi 1 kosketuksella
Päävalikot/nüvi-tila

Päävalikkojen avulla voit piilottaa ja näyttää sovellusten toimintoja. Kun näet tiedot yhdellä silmäyksellä, voit tehdä useita toimia samanaikaisesti poistamatta sovellusta käytöstä.

Edistynyt korkeuskäyrä

Uudessa Koko jälki -näkymässä voit tarkastella koko korkeuskäyrää ja siirtyä siinä paikasta toiseen nopeasti zoomatussa näkymässä. Tuleva käyrä -toiminto näyttää karttatietojen perusteella, mitä edessäpäin on odotettavissa.

Parannettu matkatietokone

Näytössä näkyy 33 prosenttia aiempaa enemmän tietoja kerralla uusien asetteluvaihtoehtojen ansiosta. Voit lisätä useita sivuja tietokenttiä, joista kussakin voi käyttää yhtä neljästä asettelusta: kahta suurta, yhtä suurta ja neljää pientä, kuutta pientä tai kahdeksaa pientä.

Toimintojen seuranta (kalenteri)

Voit seurata toimintojasi, reittipisteitäsi ja geokätköjäsi sekä jälkiäsi niiden käyttöpäivänä.
Edistynyt reittipisteiden hallinta

Kaikkia tietoja voi katsella ja muokata samassa näytössä. Reittipisteitä voi poistaa yksitellen tai useita kerralla Waypoint Manager -valikosta.

Fyysiset tiedot ja suorituskyky:
• Tuotteen mitat, L x K x S: 6,1 x 11,4 x 3,3 cm (2,4 x 4,5 x 1,3 tuumaa)
• Näytön koko, L x K: L x K 3,8 x 6,3 cm (1,5 x 2,5 tuumaa), lävistäjä 7,6 cm (3 tuumaa)
• Näytön tarkkuus, L x K: 240 x 400 kuvapistettä
• Näytön tyyppi: transflektiivinen TFT-värikosketusnäyttö
• Paino: 209,8 g (7,4 unssia) akkujen kanssa
• Akku: 2 AA-paristoa (ei mukana), NiMH- tai litiumakkua suositellaan, ladattava NiMH-akku (valinnainen)
• Akunkesto: 16 tuntia
• Vesitiivis: kyllä (IPX7)
• Kelluva: ei
• Herkkä vastaanotin: kyllä
• Liitännät: nopea USB- ja NMEA 0183 -yhteensopiva

Kartat ja muisti:

• Peruskartta: kyllä
• Esiladatut kartat: kyllä (topografinen)
• Mahdollisuus lisätä karttoja: kyllä
• Sisäinen muisti: 750 Mt
• Yhteensopiva muistikorttien kanssa: microSD™-kortti (lisävaruste)
• Reittipisteet/suosikit/sijainnit: 4000
• Reitit: 200
• Jälkiloki: 10 000 reittipistettä, 200 tallennettua jälkeä

Toiminnot:

• Automaattinen reititys (tiereitti käännös käännökseltä): kyllä (valinnaiset yksityiskohtaiset tiekartat)
• Sähköinen kompassi: kyllä (kallistuksen kompensointi, kolmiakselinen)
• Kosketusnäyttö: kyllä
• Barometrinen korkeusmittari: kyllä
• Kamera: ei
• Sopii geokätkennässä käytettäväksi: kyllä (paperiton)
• Yhteensopiva mukautettujen karttojen kanssa: kyllä
• Valokuvanavigointi (mahdollisuus navigoida geokoodattujen kuvien perusteella): kyllä
• Metsästys-/kalastuskalenteri: kyllä
• Auringon ja kuun vaiheiden tiedot: kyllä
• Vuorovesitaulukot: Kyllä (valinnainen Bluechart)
• Pinta-alamittaus: kyllä
• Mukautetut kohdepisteet (mahdollisuus lisätä uusia kohdepisteitä): kyllä
• Tiedonsiirto laitteesta toiseen (mahdollisuus siirtää tietoja toisiin samanlaisiin laitteisiin): yes (plus images and custom maps)
• Kuvien katseluohjelma: kyllä
• Garmin Connect™ -yhteensopiva (Internet-yhteisö, jossa voi analysoida, luokitella ja jakaa tietoja): kyllä

Valmistajan tuotekoodi: 010-01066-10

Bottombeam
Kivenalla.fi