1 - 1 / 3 tuloksesta

Eneloop-pikalaturi (BQ-CC55)

Tuotenro: 2527

Varastossa

alkaen 25,90
Hinta sisältää ALV:n.

Malli: Eneloop BQ-CC55
 

Valitse laturi, joko ilman akkuja tai Eneloop AA-akuilla (1900 mAh).

Kukapa ei tuntisi tavanomaisten akkujen ongelmia? Toisin kuin paristot, niitä voidaan ladata yhä uudelleen ja ovathan ne myös tehokkaita, mutta myös huonoja puolia niissä on paljon. Ne ovat usein tyhjiä juuri silloin kun niitä tarvitaan. Lisäksi niitä on ladattava useita tunteja ennen kuin niitä voi käyttää ja vähän virtaa kuluttavissa laitteissa ne tyhjenevät nopeasti vaikka laitetta ei käytettäisikään.

Sanyo, maailman suurin ladattavien akkujen valmistaja, tekee nyt lopun akkujen huonoista puolista. Sanyon uusi innovaatio on maailman ensimmäinen akkuparisto: eneloop. Eneloop akkuparistossa yhdistyvät modernien nikkeli-metallihybridi akkujen ylivoimainen tekniikka ja perinteisten alkaliparistojen edut.

Eneloop on ensimmäinen akku, joka on valmiiksi ladattuna myyntipakkauksessa. Asiakas voi ottaa akut heti käyttöön. Eneloop pitää varauksen pitkäaikasessakin varastoinnissa, voit siis olla aina varma että laitteesi ovat aina käyttövalmiina.


eneloopin teho on ylivoimainen myös olosuhteissa, joissa paristot lakkaavat täysin toimimasta, kuten kylmässä säässä. Käytätkö kameraa, joka toimii tavanomaisilla paristoilla? Eneloop akuilla saat neljä kertaa enemmän kuvia yhdellä latauksella. Eneloopilla saat jopa yli 500 valokuvaa, normaali alkaliparistolla vain hieman yli 100. Eneloop akun voi ladata jopa 1000 kertaa.


Maksimilatausvirrat: 1-2 AA-akkua 1600 mA tai 3-4 AA-akkua 800 mA, 1-2 AAA-akkua 600 mA tai 3-4 AAA-akkua 300 mA
Latausaika: n. 1,5 h max. kahdelle akulle tai 3 h 3-4 akulle
Alykäs laturi ei ylilataa akkuja. Akkujen lataus esitetään kolmella eri värillä. Jokaisella akulla oma latauspiiri.

Suosittelemme myös

*
Hinta sisältää ALV:n.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinta sisältää ALV:n.

Selaa tätä tuoteryhmää: Laturit
1 - 1 / 3 tuloksesta