Garmin fēnix® 5


Garmin fēnix® 5

Tuotenro: 2554

GPS-multisportkello urheiluun, seikkailuun ja tyyliä tuomaan

 • Kompakti (47 mm) GPS-multisportkello, jossa Elevate-rannesykemittaustekniikka1
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu EXO-antenni kehyksenä ja taottu teräksinen tausta kestävät vaativissakin ympäristöissä
 • Esiladatut suoritusprofiilit kaikille lajeille ja seikkailuille
 • Hyödynnä keskeisiä tilastoja kätevästi suorituskykywidgetissä, joka näyttää harjoitustesi vaikutukset ja edistymisen
 • Yhteysominaisuuksia2 ovat älykkäät ilmoitukset, automaattiset lataukset verkkoon Garmin Connect -urheiluyhteisöön, sekä mukautukset maksuttomilla kellotauluilla ja sovelluksilla Connect IQ -kaupastamme
 • Ulkoiluanturit, kuten GPS- ja GLONASS-satelliittipaikannus, barometrinen korkeusmittari, kolmiakselinen kompassi ja gyroskooppi
 • fēnix 5 -tehopaketti lisää HRM-TRI-mittarin, joka seuraa edistyneitä juoksun dynamiikkatietoja ja sykettä uinnin aikana

At a Glance

 

Päihitä eilisen tulokset joka päivä. fēnix 5 on ensiluokkainen GPS-multisportikello, jossa on rannesykemittaus1, edistyneet harjoitteluominaisuudet ja vaihdettavat hihnat, joiden ansiosta voit siirtyä työpaikalta harjoittelemaan saumattomasti. fēnix 5 soveltuu kaikkiin lajeihin sisäisten suoritusprofiilien, harjoittelun tehon hallintaa helpottavien huipputasoisten suorituskykymittarien ja älykkäiden ilmoitusten2 ansiosta.

At a Glance

 

Upea muotoilu, huikea teho

fēnix 5 on kompakti, optimoidun kokoinen multisportkello, jonka halkaisija on 47 mm. Kestävän, urheilullisen ja laadukkaan fēnix 5 -laitteen ruostumattomasta teräksestä valmistettu EXO-antenni kehyksenä ja taottu teräksinen tausta takaavat tehon vaativissakin ympäristöissä (vesitiiviys 100 metriin). fēnix 5 vastaa sekä esteettisiin että urheilullisiin tarpeisiisi.

 

Erinomainen luettavuus juostaessa

Aina valaistu, tarkka, täysvärinen Garmin Chroma Display -näyttö on aina helposti luettavissa. fēnix 5 hyödyntää 1,2-tuumaisen näytön transflektiivistä tekniikkaa, joka heijastaa ja siirtää valoa samanaikaisesti, mikä parantaa kellon luettavuutta kirkkaassa auringonpaisteessa. fēnix 5 -urheilukellon Sapphire-version naarmuuntumaton safiirilinssi takaa kestävyyden

fenix hr

 

Rannesykemittaus1

Kaikki fēnix 5 -mallit sisältävät Elevate-rannesykemittaritekniikkaa, joka takaa vapauden urheilijoille, koska heidän ei tarvitse käyttää sykevyötä. Kun ranteessasi on uusi, täysin integroitu Elevate-anturi, voit milloin tahansa hallita harjoittelun tehoa ja seurata aktiivisuuttasi ja päivän aikana kuluttamiasi kaloreita mittaamalla sykettäsi vuorokauden ympäri.

fenix hr

 

 

Täydennä tyyliäsi vaihdettavilla kellonhihnoilla

Nahkaisilla, metallisilla ja silikonisilla QuickFit-hihnoilla voit mukauttaa tyyliäsi lajin tai suorituksen mukaan. Vaihtoon ei tarvita työkaluja. Vaihda vain hihna napsauttamalla laite paikalleen ja jatka menoa.

fenix hr

 

Kaikki tarvittavat harjoittelutiedot

Halu kehittää suorituskykyäsi ajaa sinua jatkamaan harjoittelua. fēnix 5 -kellon uudessa suorituskykywidgetissä voit käyttää kaikkia tärkeitä tietoja helposti samassa paikassa. Niiden avulla voit seurata kuntoasi ja tehostaa harjoitteluasi.

 • Harjoittelun tila: ilmaisee harjoittelusi tehokkuuden sekä sen, onko harjoituksistasi hyötyä kuntosi suhteen.
 • Maksimaalisen hapenottokyvyn arvio: arvioi juoksun tai pyöräilyn suorituskykytietojen perusteella maksimaalisen hapenottokykysi ja kuntotasosi.
 • Harjoittelun kuormittavuus: ilmaisee suorituksesta riippumatta, miten kovaa harjoittelet tietyllä aikajaksolla.
 • Palautumisohjaus: suosittelee palautumisaikaa laskurilla viimeisimmästä harjoituksesta alkaen.
fenix hr

 

Edistyneet ilmaisimet, kuten Functional Threshold Power (FTP) ja anaerobinen kynnys, helpottavat todellisen suorituskykytason arviointia pyöräilyn tai juoksun aikana, ja kilpailuennuste arvioi ihanteelliset loppuaikasi 5 000 ja 10 000 metrin, puolimaratonin ja maratonin matkoilla nykyisen maksimaalisen hapenottokykysi perusteella. Training Effect 2.0 näyttää lisäksi jokaisen harjoituksen aerobisen ja anaerobisen hyödyn, jotta näet, onko tehokkaasta intervalliharjoittelusta todellista etua.

fenix hr

 

 

Kehitä juoksuasi

Nyt voit hyödyntää juoksutietojasi entistä monipuolisemmin. Garmin-harjoitteluominaisuudet, jotka perustuvat laajoihin fysiologisiin mittauksiin ja edistyneisiin juoksutietoihin1, voivat parantaa juoksukuntoasi ja kokonaissuorituskykyäsi. Näihin tietoihin kuuluu muun muassa suoritustaso, joka vertaa todellista kuntoasi keskimääräiseen kuntotasoosi, askeltiheyteesi ja askelpituuteesi. Haasta itsesi joka juoksukerralla, kilpaile muita vastaan Strava Live Segments -osuuksien avulla, ota käyttöön osuuksien alkamis- ja loppumishälytykset, tarkastele sijoitustaulukoita ja katso, miten nykyinen suorituksesi vertautuu omaan ennätykseesi.

Valitsemalla fēnix 5 -tehopaketin, joka sisältää HRM TRI -sykevyön, saat käyttöösi lisää fēnix 5 -mittauksia3. Mittaukset sisältävät esimerkiksi stressitason, joka mittaa todellista stressitasoasi sykkeesi vaihtelun perusteella, sekä pystysuuntaisen liikehdinnän ja pystysuhteen tai maakosketuksen keston ja tasapainon, joiden avulla voit tehostaa juoksuasi.

fenix hr

Juokse pystysuunnassa

fēnix 5 sisältää esiladattuna runsaasti ominaisuuksia, joista on merkittävää apua poluilla. Automaattinen nousu-/juoksukytkin takaa, että saat oikeat lukemat kaikissa ympäristöissä. Tasaisella maalla se seuraa tahtia ja matkaa, ja kiivetessäsi taas nousua ja pystynopeutta, jotka laite tunnistaa automaattisesti. Ultrajuoksijoille fēnix 5 tarjoaa erityistilan, jossa jäljitystä voi laajentaa merkittävästi, jopa 50 tuntiin uudessa gyroskooppiperustaisessa UltraTrac®-tilassa.

Todellinen monilajitaituri

fēnix 5 on täydellinen kumppani kaikille multisportharrastajille. Voit käyttää valmiita uinnin-juoksun tai triathlonin suoritusprofiileja tai luoda omaan harjoitusrutiiniisi tai kisapäivääsi sopivan monilajiprofiilin. Voit siirtyä suorituksesta seuraavaan helposti yhdellä painikkeen painalluksilla ja luottaa siihen, että kaikki harjoittelun osat huomioidaan.

Kello kaikkiin lajeihin

fēnix 5 -kellot sisältävät juoksutoimintojen lisäksi erikoisominaisuuksien sarjat pyöräilyä, uintiharjoittelua, hiihtoa, golfia ja melontalajeja (esimerkiksi suppailua ja soutua) varten. fēnix 5 tukee pyöräilyn yhteydessä nopeus- ja matkamittauksia ja kaikkia pyöräilyn dynamiikkatietoja, kun se on pariliitetty voimamittariin. Uinnin yhteydessä laite seuraa esimerkiksi matkaa ja vetojen määrää. Valitsemalla jonkin fēnix 5 -tehopaketeista, jotka sisältävät HRM TRI -sykevyön, saat syketiedot myös uintiharjoituksista. Hiihto-/lumilautatilassa voit käyttää helposti esimerkiksi nopeus-, matka- pystypudotus- ja kierrostoimintoja helposti. Melontaominaisuuksia ovat vetojen määrä, vetotahti ja jopa vetomatka. Golftila näyttää etäisyydet viheriön etu- ja takareunaan sekä keskikohtaan kaikilla kentillä, jotka olet ladannut Garmin Connectista, ja lisäksi voit seurata tilastoja (kuten väyläosumia), viheriönäkymää, AutoShot-pelianalyysitoimintoa ja automaattista mittausta.

fenix hr

 

Navigoi ulkoilmassa kuten haluat

fēnix 5 opastaa turvallisesti niin tunnetuilla reiteillä kuin maastossakin GPS/GLONASS-paikannuksen, edistyneiden anturien ja tunnettujen Garmin-navigointiominaisuuksien (kuten TracBack) avulla. Laite varmistaa tietojen tarkkuuden kalibroimalla anturinsa automaattisesti GPS-toiminnolla. Kiinteä korkeusmittari tuottaa korkeustiedot, jolloin nousun ja laskun seuraaminen on tarkkaa, ja lämpö- ja ilmanpainemittarin avulla voidaan ennustaa säänmuutoksia ilmanpaineen lyhyen aikavälin vaihteluiden perusteella. Kolmiakselisen sähköisen kompassin ansiosta saat suuntatiedot riippumatta siitä, oletko liikkeessä vai et.

Monta tapaa pitää yhteyttä

Kaikki fēnix 5 -sarjan mallit tukevat älykkäitä ilmoituksia pariliitettynä yhteensopivaan laitteeseen. Saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kelloon. fēnix 5 -mallien uudella GroupTrack5-ominaisuudella voit pariliittää laitteesi Garmin Connect™ -palvelun kautta ja seurata ryhmääsi, ja he voivat seurata sinua, kun erkaannutte toisistanne suorituksen aikana. Muita yhteysominaisuuksia ovat automaattiset lataukset Garmin Connect -yhteisöön, reaaliaikainen jäljitys ja jako yhteisöpalveluissa maksuttomien Garmin Connect™ Mobile -sovellusten kautta. Kaikissa fēnix 5 Sapphire -malleissa on Wi-Fi®-ominaisuus, jotta kello saa yhteyden langattomaan verkkoon ja voi lähettää suoritustiedot automaattisesti jaettaviksi Garmin Connectissa.

Mukautettavat sovellukset ja kellotaulut

Voit mukauttaa fēnix 5 -kelloa maksuttomilla latauksilla Connect IQ -kaupasta. Voit vaihtaa kellotaulua, lisätä tietokenttiä ja hankkia sovelluksia ja widgetejä, joista näet tiedot nopeasti. Garmin tekee jatkuvasti yhteistyötä monenlaisten yritysten ja kehittäjien kanssa, jotta saat lisäarvoa fēnix-monilajikelloosi. Esimerkiksi Uber, Strava ja AccuWeather tarjoavat sovelluksia ja parannuksia, joiden avulla voit räätälöidä fēnix 5 -kelloasi elämäntyyliisi yhä uusilla tavoilla.

face-it

Näytä persoonasi

Lataamalla maksuttoman Garmin Face-It™ -kellotaulusovelluksen voit lisäksi mukauttaa fēnix-laitetta millä tahansa älypuhelimessa olevalla valokuvalla. Lataa vain sovellus, valitse kuva valokuvakirjastosta, määritä ajan tyyli ja aseta kuva kellotauluksi. Garminin avulla voit muuttaa kellon ulkoasun vastaamaan persoonaasi, käytitpä esimerkiksi upeaa maisemakuvaa viime patikointiretkeltä tai koiranpentusi kuvaa.

1Aktiivisuuden seurannan tarkkuus
2Pariliitettynä yhteensopivaan puhelimeen
3Pariliitettynä sykemittariin. ; Sisältyy joihinkin malleihin, myydään erikseen muihin malleihin.
4Aktiivisuuden seurannan tarkkuus
5Pariliitettynä yhteensopivaan älypuhelimeen - GroupTrack voi seurata enintään 50 henkilöä.

Wi-Fi® on Wi-Fi Alliancen rekisteröity tavaramerkki. App Store on Apple Inc:n tavaramerkki. Google Play on Google Inc:n tavaramerkki.

Fyysiset tiedot ja suorituskyky

 
Mitat 47.0 x 47.0 x 15.5 mm
Näytön koko, LxK Lävistäjä 1,2 tuumaa (30,5 mm)
Näytön tarkkuus, LxK 240 x 240 pikseliä, auringonpaisteessa luettava, aina käytössä oleva, vähän virtaa kuluttava, värikäs näyttö
Värinäyttö kyllä
Negatiivitilainen näyttö kyllä
Paino

Silikonihihnan kanssa: 85,0 g, Sapphire-versio: 87,0 g

Akku Ladattava litiumioni
Akunkesto Enintään 2 viikkoa älykellotilassa (riippuen asetuksista), enintään 24 tuntia GPS-tilassa, enintään 75 tuntia UltraTrac-akunsäästötilassa
Vesiluokitus 10 ATM
GPS-yhteensopiva kyllä
GLONASS kyllä
Herkkä vastaanotin kyllä
Barometrinen korkeusmittari kyllä
Sähköinen kompassi kyllä
Älykkäät ilmoitukset (näyttää sähköposti- ja tekstiviestihälytykset sekä muut hälytykset, kun pariliitetty yhteensopivaan puhelimeen) kyllä
Värinähälytys kyllä
Musiikin hallinta kyllä
Puhelimen etsiminen kyllä
VIRB®-hallinta kyllä
Kellon toiminnot Kellonaika (12 / 24 h), kalenteri (päivä/päiväys), päivittäinen herätys, sekuntikello, ajanotto, hälytys auringonnoususta/-laskusta

Kartat ja muisti

Sisäinen muisti 64 Mt, käytettävissä 54 Mt
Mukautetut kohdepisteet (mahdollisuus lisätä uusia kohdepisteitä) kyllä
Reittipisteet/suosikit/sijainnit 1 000
Reitit 30
Jälkiloki 200 tuntia

Juoksuominaisuudet

Virtual Pacer™ (vertaa nykyistä tahtia tavoitteeseen) kyllä
Maksimaalisen hapenottokyvyn arvio kyllä
Palautumisohjaus kyllä
Kilpailuennuste kyllä
Juoksun dynamiikka kyllä
Kiihtyvyysmittari (laskee sisäharjoitusten matkan ilman jalka-anturia) kyllä
Omat ennätykset kyllä

Pyöräilyominaisuudet

Vector™-yhteensopiva kyllä
Useita pyöräprofiileja kyllä
Pyörän nopeus-/poljinnopeusanturi Kyllä (valinnainen)

Juoksu- ja pyöräilyominaisuudet

Sykemittari Kyllä (ranne)
Virtual Partner® (digitaalinen harjoituskaveri) kyllä
Virtual Racer™ (kilpailen muiden tuloksia vastaan) kyllä
Harjoitukset (koeta parantaa edellistä aikaasi) kyllä
Auto Pause® -toiminto (pysäyttää ajastimen ja käynnistää sen uudelleen nopeuden perusteella) kyllä
Auto Lap® -toiminto (käynnistää automaattisesti uuden kierroksen) kyllä
Automaattinen selaustoiminto (tietosivujen selaus treenauksen aikana) kyllä
Multisport kyllä
Automaattinen monilaji (vaihda urheilutilaa 1 painikkeen painalluksella) kyllä
Vaativat harjoitukset (mahdollisuus luoda räätälöityjä tiettyyn tavoitteeseen tähtääviä harjoitusohjelmia) kyllä
Tahtihälytys (hälyttää, jos et harjoittele määritetyn tahdin mukaisesti) kyllä
Aika-/etäisyysvaroitus (hälyttää, kun olet saavuttanut tavoitteesi) kyllä
Intervalliharjoittelu (mahdollisuus määrittää harjoittelu- ja lepovälit) kyllä
Sykemittarin lukemaan perustuva kalorilaskuri kyllä
Laskee kulutetut kalorit kyllä
Training Effect (mittaa harjoituksen vaikutusta tämänhetkiseen aerobiseen kuntotasoon) kyllä
Mukautettavat näytöt kyllä
Yhteensopiva voimamittareiden kanssa (näyttää yhteensopivien kolmansien osapuolten valmistamien ANT+™ -yhteensopivien voimamittarien tiedot) kyllä

Uintiominaisuudet

Allasuinnin tiedot (altaanvälit, matka, tahti, vetomäärä/-tahti, kalorit) kyllä
Vetotyypin tunnistus (esimerkiksi vapaauinti) kyllä
Avovesiuinnin tiedot (matka, tahti, vetomäärä/-tahti, kalorit) kyllä
Uintiharjoitukset kyllä

Golfominaisuudet

Lyönnin pituuden mittaus (laskee tarvittavan lyönnin tarkan etäisyyden missä tahansa kentällä) kyllä
Etäisyys: E/K/T (matka viheriön etu- ja takaosaan sekä keskelle) kyllä
Etäisyys layupeihin/doglegeihin kyllä
Digitaalinen tuloskortti Kyllä

Ulkoiluominaisuudet

Metsästys-/kalastuskalenteri  
Auringon ja kuun vaiheiden tiedot  
Pinta-alamittaus  

Aktiivisuuden seurantaominaisuudet

Askellaskuri kyllä
Automaattinen tavoite (oppii aktiivisuustasosi ja määrittää päivittäisen askeltavoitteen) kyllä
Liikkumispalkki (näkyy laitteessa, kun olet ollut tietyn ajan paikallasi. Palkki nollataan kävelemällä muutaman minuutin ajan) kyllä
Levon seuranta (seuraa unen kokonaismäärää, liikejaksoja ja levollisen unen jaksoja) kyllä

Garmin Connect™

Garmin Connect™ -yhteensopiva (Internet-yhteisö, jossa voi analysoida, luokitella ja jakaa tietoja) kyllä
Automaattinen synkronointi (automaattinen tiedonsiirto laitteesta tietokoneeseen) kyllä

Lisätoiminnot

Lisäominaisuudet
 • Connect IQ -sovelluksen tuki: kyllä (kellotaulut, tietokentät, widgetit ja sovellukset)
 • EXO-antenni (GPS/GLONASS): kyllä
 • Wi-Fi®: kyllä (vain Sapphire-versiot)
 • ANT+®: kyllä (kaikki versiot)
 • Bluetooth®: Low Energy (kaikki versiot)
 • Training Effect 2.0 (mittaa suorituksen vaikutusta aerobiseen ja anaerobiseen kuntoosi): kyllä
 • Harjoittelun kuormittavuus: kyllä
 • Harjoittelun tila: kyllä
 • Anaerobinen kynnys: kyllä
 • Säähälytykset: kyllä
 • UltraTrac: kyllä
 • tempe-anturin tuki: kyllä
 • TracBack: kyllä
 • Hiihtotoiminnot: kyllä
 • Fysiologiset mittaukset: kyllä
 • SUP/soutu: kyllä
 • Jalka-anturi: kyllä (valinnainen)
Selaa tätä tuoteryhmää: Rannelaitteet