Garmin inReach Explorer®+

Tuotenro: 2630
499,00
Hinta sisältää ALV:n.


Kädessä pidettävä satelliittiviestintälaite ja GPS-navigaattori, jossa täysi maailmanlaajuinen Iridium-satelliittikattavuus

 • Lähetä ja vastaanota tekstiviestejä mobiiliverkkojen ulkopuolella1
 • Laukaise vuorovaikutteinen SOS-viesti GEOSin etsintä- ja pelastuskeskukseen, joka on aina avoinna
 • Jäljitä ja jaa sijaintisi perheenjäsenten ja kavereiden kanssa
 • Pariliitä mobiililaitteisiin2 maksuttomalla Earthmate-sovelluksella, jotta voit käyttää esimerkiksi ladattavia karttoja3 ja värillisiä ilmakuvia
 • inReach Explorer+ -laite sisältää esiladatut OpenStreetMap-kartat, GPS-reitityksen näytössä sekä sisäisen digitaalisen kompassin, barometrisen korkeusmittarin ja kiihtyvyysmittarin

At a Glance

Olet saavutettavissa myös tunnettujen reittien ulkopuolella, kunhan mukanasi on inReach SE+ tai inReach Explorer+. Nämä satelliittikäsilaitteet on tarkoitettu ulkoilijoille, jotka haluavat kulkea kauas ja kerätä kokemuksia tinkimättä läheistensä mielenrauhasta. inReach tarjoaa viestinnän, sijainnin jaon, navigointiominaisuudet ja keskeiset SOS-toiminnot kaikkialla seikkailijoille, jotka haluavat päästä kauas kaikesta maalla, vesillä tai taivaalla.

Ulota tutkimusmatkasi kaikkialle. Viesti paikasta riippumatta.

Nämä kaikkialla toimivat laitteet hyödyntävät maailmanlaajuista Iridium-satelliittiverkkoa. Niillä voit lähettää tekstiviestejä mihin tahansa matkapuhelinnumeroihin ja sähköpostiosoitteisiin, ja samalla voit seurata edistymistäsi ja jakaa sijaintisi GPS-toiminnon ansiosta. Voit myös julkaista yhteisöpalveluissa tai viestiä inReach-laitteiden välillä, kun olet liikkeellä.

Jos olet vaaratilanteessa, voit myös laukaista inReach-laitteella SOS-kutsun aina avoimeen seurantakeskukseen, antaa lisätietoja hätätilanteen luonteesta ja saada varmistuksen, kun apu on matkalla.

Ulkomailla voit täydentää matkantekoa monin tavoin. Voit matkailla rauhassa, kun tiedät, että palvelut ovat aina käytettävissäsi, saat aina yhteyden läheisiisi tai voit kutsua apua. Lisäksi tiedät kertyvät kustannukset aina tarkasti inReach-palvelusopimusten ansiosta. Olet aina yhteyksissä ja turvassa tutustuessasi tuntemattomaan.

 

 

Ei mobiiliverkon signaalia? Ei hätää.

inReach SE+ ja Explorer+ sisältävät kaikki työkalut, joilla säilytät yhteydet. Sinun ei tarvitse miettiä matkapuhelimen signaaleja tai heikkoja kenttiä tietyillä alueilla. InReach-viestintälaite toimii kaikkialla, joten kenttä ei lopu koskaan ja sinut saa aina kiinni.

Kuka vastaa SOS-kutsuusi? GEOS vastaa.

GEOS on maailman johtava hätävastausratkaisujen ja -seurannan toimittaja. Se on säästänyt ihmishenkiä osallistumalla pelastustoimiin yli 140 maassa. Se vastaa SOS-kutsuihin, seuraa laitettasi ja ilmoittaa hätätilanteista oikeille yhteyshenkilöille ja alueen asianmukaisille hätävastauspalveluille joka päivä vuorokauden ympäri. Kun apu on matkalla, GEOS jatkaa viestintää kanssasi tekstiviestitse ja antaa päivityksiä ja muita tärkeitä tietoja, kunnes tilanne on ohi.

 

Seuraa sijaintiasi ja jaa se

Käyttämällä inReach SE+- tai Explorer+-viestintälaitteen jäljitystoimintoa voit ilmoittaa edistymisesi läheisillesi tietokoneen tai mobiililaitteen kautta MapShare®-verkkoportaalissa. InReach-laite lähettää reittipisteitä ennalta määritetyin aikavälein, joten seuraajat voivat tarkastella sijaintiasi verkossa. Voit myös kutsua kotona olevat läheisesi lähettämään MapSharen kautta ping-kutsuja inReach-laitteeseen ja seuraamaan GPS-sijaintiasi ja liikkeitäsi ja lähettämään ja vastaanottamaan viestejä kanssasi matkasi aikana. Voit jopa upottaa MapShare-sivun blogiin, sivustoon tai yhteisöpalveluun.

 

Pariliitä mobiililaitteeseen

Lisäksi maksuton Earthmate-sovellus synkronoi inReach-käsilaitteen Bluetooth®-yhteyden kautta yhteensopivaan Apple®- tai Android-laitteeseen1, jotta voit käyttää rajatonta määrää karttoja ja ilmakuvia. Earthmate-sovelluksella voit myös käyttää kätevästi kaikkia inReach-laitteen ominaisuuksia pariliitetyssä mobiililaitteessa. Viestintää helpottaa mahdollisuus synkronoida inReach-laite puhelimen yhteystietoluettelon kanssa, jotta saat yhteyden haluamiisi henkilöihin paikasta riippumatta nopeammin.

Saat säätiedot kaikkialla

Valinnainen inReach-sääennustepalvelu tarjoaa yksityiskohtaiset ajantasaiset tiedot suoraan inReach-laitteeseen, yhteensopivaan älypuhelimeen tai Earthmate-sovellukseen yhdistettyyn tablettiin, jotta tiedät sääolosuhteet reitillä. Saatavilla on perus-, Premium- ja veneilysääpaketti. Voit pyytää nykyisen sijaintisi tai minkä tahansa muun reittipisteen tai määränpään sääennusteita.

Mikä inReach-laite sopii sinulle parhaiten?

InReach SE +- ja Explorer+-laitteissa on samat satelliittiviestintätoiminnot. Niiden GPS-navigointiominaisuudet poikkeavat kuitenkin toisistaan. inReach SE + mahdollistaa tavallisen ruudukkoperustaisen navigoinnin GPS-toiminnolla. Voit käyttää reittipisteitä, merkitä tärkeitä sijainteja, seurata edistymistäsi ja palata lähtöpisteeseen. InReach Explorer+ on ominaisuuksiltaan monipuolisempi. Se sisältää kattavat navigointi- ja jäljitysominaisuudet ja opastaa sinua sekä tunnetuilla väylillä että maastossa. Siinä on täydet GPS-ominaisuudet sekä esiladatut OpenStreetMap-kartat3 ja reittipistereitit, joita voi tarkastella suoraan laitteessa. Sisäisen korkeusmittarin antamien korkeustietojen avulla voit seurata nousua ja laskua tarkasti. Ilmanpainemittarin avulla voit seurata ilmanpainetta ja digitaalisen kompassin avulla tiedät suuntimasi ja löydät perille myös, kun näkyvyys on heikko.

Edulliset, joustavat satelliittisopimukset

Iridium-verkon käyttämiseen ja viestintään inReach SE+- tai Explorer+-laitteella tarvitaan aktiivinen satelliittitilaus. Voit valita käyttömäärän mukaan vuosisopimuksen tai joustavan kuukausisopimuksen.

Mukana rajaton pilvitallennustila ja matkansuunnittelu

Jokainen inReach-laite sisältää maksuttoman käyttöoikeuden pilviperustaiseen portaaliin, jossa voit esimerkiksi suunnitella matkoja, reittejä ja reittipisteitä, luoda esimääritettyjä viestejä ja pikatekstiviestejä, synkronoida ja hallita laitteen asetuksia, päivittää laiteohjelmiston, ladata TOPO-lisäkarttoja, yhdistää yhteisöpalvelutilejä ja tallentaa sijainnin seurantatietoja.

Luotu karuihin maastoihin

Kestävät, iskunkestävät ja vesitiiviit (IPX7-standardin mukaisesti) inReach SE+- ja Explorer+-käsilaitteet pitävät sinut liikkeellä säätiloista riippumatta. Molemmissa laitteissa on sisäinen ladattava litiumakku, joten akun virta riittää varmasti kaikissa käyttötiloissa. Lataa tavallisella microUSB-virtajohdolla tai valinnaisella 12 voltin autolaturilla.

 

1Operaattorin suorituskyky, joka voi vaihdella operaattorin ja maan mukaan, saattaa vaikuttaa tekstiviestien toimitukseen ja esimerkiksi estää viestien toimituksen tai viivästyttää sitä. Vaikka tämä saattaa vaikuttaa joissakin tapauksissa tekstiviestien toimitukseen, se ei vaikuta SOS-viesteihin, jäljitykseen eikä sähköpostiviesteihin.
2Katso Garmin.com/inreachfaq (yhteensopivuus)
3OpenStreetMap-käyttöehdot ~ Tietyt Garmin-tuotteet sisältävät OpenStreetMap-tietoja. Garminin OpenStreetMap-tuotteet eivät ole käyttöoikeussopimuksen, vaan seuraavien käyttöehtojen alaisia.  OpenStreetMap-tietojen tekijänoikeuden omistavat OpenStreetMap-käyttäjät, ja tiedot ovat Open Database license -käyttöoikeuden alaisia. OpenStreetMap-tietojen yksittäisen sisällön oikeuksia koskee Database Contents -käyttöoikeus

Ei takuuta ~ Garmin OpenStreetMap -tuotteet toimitetaan “sellaisenaan”, ja käyttäjä käyttää niitä omalla vastuullaan.  Garmin ja sen lisenssinhaltijat, mukaan lukien lisenssinhaltijat, palveluntarjoajat, kanavakumppanit ja toimittajat sekä Garminin ja sen lisenssinhaltijoiden tytäryhtiöt eivät anna mitään suoraa tai epäsuoraa lakiin tai muuhun seikkaan perustuvaa takuuta, joka koskisi esimerkiksi tuotteen sisältöä, laatua, tarkkuutta, täydellisyyttä, tehokkuutta, luotettavuutta, myyntikelpoisuutta, sopivuutta tiettyyn käyttöön, hyödyllisyyttä tai Garmin OpenStreetMap -tuotteilla saatujen tulosten käyttömahdollisuuksia tai sitä, että sisältö tai palvelin toimisi keskeytyksittä tai virheittä. Garmin OpenStreetMap -tuotteet on tarkoitettu käytettäviksi vain matkustamisen apuna, eikä niitä tule käyttää mihinkään sellaiseen tarkoitukseen, joka edellyttää tarkkaa suunnan, etäisyyden, sijainnin tai topografian mittausta. Garmin ei takaa OpenStreetMap -tuotteiden tarkkuutta eikä täydellisyyttä.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Garminilla on niihin käyttöoikeus. Apple® on Apple Inc:n rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.. Android on Google Inc:n tavaramerkki.

Tekniset tiedot

Yleiset

Mitat 6,8 x 16,4 x 3,8 cm näppäimistön ja SOS-luukun ulkoneman kanssa
Paino

213.0 g

Vesiluokitus IPX7
Akku Ladattava sisäinen litiumioni
Näytön tyyppi Transflektiivinen TFT-värinäyttö
Näytön koko, LxK 3,5 x 4,7 cm, lävistäjä 2,31 tuumaa (5,9 cm)
Näytön tarkkuus, LxK 200 x 265 kuvapistettä
Akunkesto Enintään 100 tuntia 10 minuutin jäljitystilassa (oletus), enintään 75 tuntia 10 minuutin jäljitystilassa käytettäessä 1 sekunnin kirjausväliä, enintään 30 päivää 30 minuutin virransäästötilassa ja enintään 3 vuotta valmiustilassa
Muisti/historia 2 GB
Herkkä vastaanotin Kyllä
Liitännät USB

Kartat ja muisti

Mahdollisuus lisätä karttoja Kyllä (*
Muisti/historia 2 GB
Yhteensopiva muistikorttien kanssa Ei
Reittipisteet/suosikit/sijainnit 500
Reitit 20
Esiladatut kartat

Kyllä (OSM)

Anturit

Barometrinen korkeusmittari  
Kompassi Kyllä (kallistuksen kompensointi, kolmiakselinen)

Ulkoilu- ja virkistysominaisuudet

Kamera

Ei

Lisätoiminnot

Lisäominaisuudet
 • Bluetooth-yhteensopiva: kyllä
 • Laukaise vuorovaikutteinen SOS-viesti etsintä- ja pelastuskeskukseen, joka on aina avoinna: kyllä
 • Lähetä ja vastaanota teksti- ja sähköpostiviestejä: kyllä
 • Viestitä muiden inReach-käyttäjien kanssa, ilmoita sijainteja: kyllä
 • Seuraa ja jaa sijainti kavereiden ja perheenjäsenten kanssa MapShare®-verkkoportaalissa: kyllä
 • Pyydä nykyisen sijainnin ja suunnitellun määränpään sääennusteita: kyllä
 • Virtuaalinäppäimistö tekstiviestejä varten: kyllä
 • Lähetä reittipisteitä MapShare-portaaliin matkan aikana: kyllä
 • Lähetä reittivalinta MapShare-portaaliin, jotta kaverit ja perheenjäsenet näkevät edistymisen: kyllä
 • ABC-anturit: kyllä

 

Pakkauksessa

 • InReach Explorer+
 • Esiladatut TOPO-kartat
 • USB-kaapeli
 • Pidike
 • Oppaat

Valmistajan tuotekoodi: 010-01735-11

 

(* Garmin inReachiin ei saa myymiämme topokarttoja vaan karttoja voi ladata Garminin sivuilta. Lisäinfoa osoitteessa: https://support.garmin.com/en-US/?faq=oY5Byabd45ADYui9hV2dbA&searchType=noProduct

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinta sisältää ALV:n.

Selaa tätä tuoteryhmää: Käsilaitteet